← terug naar overzicht

Onze openstaande vacatures staan altijd actueel op de website. Bij Bolster houden we onszelf graag scherp, fris en fit. We geloven niet in ego’s, maar zoeken degenen die in contact staan met zichzelf, en vanuit een stevige persoonlijke basis het oprechte gesprek aangaan. Zie jij veel raakvlakken en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging?


Wat neem jij mee?

  • Je hebt een WO- master afgerond, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde, economie, organisatie psychologie, changemanagement
  • Je bent creatief in je aanpak, waarbij je eigen persoonlijke benadering cruciaal is
  • Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en staat stevig in je schoenen
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels


Jouw ontwikkeling 

Onze unieke aanpak: SEEING® is ontwikkeld door Bolster, in co-creatie met Harvard Business School. In onze eigen opleiding ontwikkel je direct een basis voor je eigen leiderschap, maar ook in de aanpak met de klant.

Waar wij in geloven is dat werken met SEEING® leidt tot meer plezier, meer verbinding en meer succes. 


Bolster

Wij zijn een groeiende boutique consultancy op het gebied van strategie, leiderschap en verandermanagement. Organisaties van formaat maken graag met de leiders en hun teams het verschil met de aanpak van Bolster.

Wij vervangen top-level strategie consultants, niet door hetzelfde te doen. De klant blijft zélf de eigenaar van het proces. Bolster ondersteunt door middel van process consultation, een aanpak die het volledige potentieel aan kennis en leiderschap van de organisatie benut, en op basis daarvan besluiten en acties in beweging zet.

Geen lange analyses en rapportages of advies implementatie, wij begeleiden een intensief proces waarin de klant zelf volledig zijn strategie en leiderschap ontwikkeld om zo de ambities concreet te verwezenlijken. 


Solliciteren?

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maartje Vaassen via maartje@teambolster.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Open sollicitatie sturen