← terug naar overzicht

Vacature - Strategy Consultant

Neem je snel de leiding en werk je graag in verschillende industrieën? Ga jij geen uitdaging uit de weg en sta je stevig in je schoenen? Durf jij management van toonaangevende klanten te begeleiden in interactieve sessies met hun strategische ambities?


Wat ga je doen als Strategy Consultant?

Als Strategy Consultant bij Bolster werk je samen met de klant zowel aan strategie als leiderschap. Samen met het team daag je de traditionele wereld van strategie consultants uit. Wij brengen de klant direct in beweging, vanuit de strategie naar concrete acties en besluiten, zónder lange analyses en rapportages.


Je bent pragmatisch ingesteld en hebt het vermogen snel te schakelen tussen de verschillende trajecten bij diverse opdrachtgevers. Als Strategy Consultant krijg je veel verantwoordelijkheid, je faciliteert de klant in scherpe sessies met het ontwikkelen van de strategie en het verstevigen van het bijbehorende leiderschap. In dit proces breng je leiders en hun organisaties in contact met waar ze écht in geloven en trots op willen zijn. Zo maak jij direct impact. Dit vereist nauwe betrokkenheid en het opbouwen van een oprechte verbinding met de klant. Wij geloven in een vernieuwende aanpak in strategie consultancy en passen dit dagelijks toe bij beursgenoteerde, internationale klanten.


Je werkt altijd in teamverband aan projecten. De werkzaamheden worden afwisselend vanuit huis, kantoor of (vaak mooie) externe locaties uitgevoerd. In de toekomst zal het reizen naar internationale klanten weer toenemen.


Jouw ontwikkeling 

Bij Bolster houden we onszelf graag scherp, fris en fit. We geloven niet in ego’s, maar zoeken degenen die in contact staan met zichzelf, en vanuit een stevige persoonlijke basis het oprechte gesprek aangaan.


Onze unieke aanpak: SEEING® is ontwikkeld door Bolster, in co-creatie met Harvard Business School. In onze eigen opleiding ontwikkel je direct een basis voor je eigen leiderschap, maar ook in de aanpak met de klant.

Waar wij in geloven is dat werken met SEEING® leidt tot meer plezier, meer verbinding en meer succes. 


Wat neem jij mee?

 • Je beschikt over consultancy vaardigheden en 3-7 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt een WO- master afgerond, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde, economie, organisatie psychologie, changemanagement
 • Je komt tot de kern als het gaat om strategische vraagstukken bij grote internationale organisaties
 • Je bent creatief in je aanpak, waarbij je eigen persoonlijke benadering cruciaal is
 • Je krijgt energie van het faciliteren van interactieve team sessies
 • Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk en staat stevig in je schoenen
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

 


Wat bieden wij?

 • Directe impact bij inspirerende klanten
 • Werken in de tóp van verandering
 • Volledige opleiding SEEING®
 • Fulltime dienstverband
 • Flexibel mobiliteit/lease budget
 • Telefoon- en onkostenvergoeding
 • Thuiswerkplek budget
 • Marktconform salaris, pensioen op maat, bonusregeling, 13e maand 
 • Leuk team en gezamenlijke activiteiten; teamdagen, team training, strand sessies, barbecue of borrel in de stad!

 

Bolster

Wij zijn een groeiende boutique consultancy op het gebied van strategie, leiderschap en verandermanagement. Organisaties van formaat maken graag met de leiders en hun teams het verschil met de aanpak van Bolster.


Wij vervangen top-level strategie consultants, niet door hetzelfde te doen. De klant blijft zélf de eigenaar van het proces. Bolster ondersteunt door middel van process consultation, een aanpak die het volledige potentieel aan kennis en leiderschap van de organisatie benut, en op basis daarvan besluiten en acties in beweging zet.

Geen lange analyses en rapportages of advies implementatie, wij begeleiden een intensief proces waarin de klant zelf volledig zijn strategie en leiderschap ontwikkeld om zo de ambities concreet te verwezenlijken. 


Solliciteren?

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maartje Vaassen via 06 30244675.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren