← terug naar overzicht

Vacature - Junior Management Consultant

 

Junior Management Consultant (0-3 jaar)


Bolster is op zoek naar een Junior Management Consultant die aan het begin van zijn of haar carrière staat en de ambitie heeft om zowel professioneel als persoonlijk te groeien in het consulting vak. Ben jij op zoek naar verantwoordelijkheid en een steile leercurve? Dan komen we graag in contact met jou!


Wat ga je doen als Junior Management Consultant


Als Junior Management Consultant bij Bolster werk je samen met de klant aan zowel strategie als leiderschap. Samen met het team daag je de traditionele wereld van management consulting uit. Wij brengen de klant direct in beweging, vanuit de strategie naar concrete acties en besluiten, zónder lange analyses en rapportages.


Je werkt vanaf je eerste dag mee aan opdrachten bij toonaangevende, vaak wereldwijd opererende klanten. Als Junior Management Consultant krijg je direct veel verantwoordelijkheid, je coördineert projecten en je werkt mee aan commerciële voorstellen. Daarnaast doe je de voorbereiding van strategiesessies in de vorm van intakes met klanten, en je werkt ze na afloop uit. Dit altijd in teamverband en in nauwe samenwerking met een senior consultant of partner.


De werkzaamheden worden afwisselend vanuit kantoor, huis of een externe locatie uitgevoerd. Je neemt regelmatig deel aan een off-site events met klanten. Deze zijn vaak meerdaags, zowel in Nederland als (weer steeds vaker) in het buitenland.


Jouw ontwikkeling


Bij Bolster houden we onszelf graag scherp, fris en fit. We geloven in mensen die dichtbij zichzelf blijven, vanuit een stevige persoonlijke basis het echte gesprek aangaan.


Onze unieke aanpak: SEEING® is ontwikkeld door Bolster, in co-creatie met Harvard Business School. In onze eigen opleiding ontwikkel je direct een basis voor je eigen leiderschap, maar ook in de aanpak met de klant.


Waar wij in geloven is dat werken met SEEING® leidt tot focus, verbinding en concrete realisatie.


Wat breng je mee


Je hebt een sterk verlangen om zowel professioneel als persoonlijk te willen groeien. Je hebt de drive om een klant echt verder te helpen. Je bent slim, doorziet snel complexe verbanden, je bent flexibel, in staat te schakelen op feedback en stelt prioriteiten. Je maakt snel verbinding met een ander.


Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde WO opleiding
 • 0-3 jaar werkervaring binnen management, strategie of business consulting
 • Extra curriculaire activiteiten, zoals een bestuursfunctie of actief lidmaatschap bij een studie-, studenten- of sportvereniging
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift


Wat bieden wij


 • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende internationale klanten
 • Opleidingsprogramma
 • Persoonlijke coaching
 • Eigen verantwoordelijkheid en autonomie
 • Een marktconform salaris, aangevuld wordt met een bonus en budget voor droomrealisatie
 • Pensioenopbouw
 • Flexibel mobiliteits- / leasebudget
 • Leuk team en gezamenlijke activiteiten; offsite teamdagen, team training, strand sessies, barbecue of borrel in de stad!

 

Over Bolster


Wij zijn Bolster. Wij geloven dat lef alles kan veranderen. Als snelgroeiende boetiek consultancy helpen wij onze klanten door ons als team in te zetten met een aanpak die leidt tot concreet resultaat. Toonaangevende organisaties werken graag met ons samen vanwege onze unieke aanpak in management consulting. Dit doen wij door de integratie van strategie en leiderschap. De inhoudelijke expertise is bij de klant aanwezig, wij helpen hen deze superscherp en haarfijn realistisch te maken. Vanuit persoonlijk leiderschap verbinden wij leiders aan de strategie en creëren wij ownership en commitment om écht uit te voeren.

Solliciteren

Tags: amsterdamconsultancyconsultinghaarlemleiderschapstrainermanagement consultantrandstadstrategiestrategy