← terug naar overzicht

Vacature - Management Consultant

Management Consultant (3-6 jaar)


Bolster is op zoek naar een Management Consultant met een aantal jaren ervaring, die ambitie heeft om zowel professioneel als persoonlijk verder te groeien in het consulting vak. Wil jij jouw talent inzetten bij een snelgroeiende boetiek consultancy en klanten in beweging brengen met onze unieke aanpak? Dan komen we graag met jou in contact.


Wat ga je doen als Management Consultant


Als Management Consultant bij Bolster werk je samen met de klant aan zowel strategie als leiderschap. Samen met het team daag je de traditionele wereld van management consulting uit. Wij brengen de klant direct in beweging, vanuit de strategie naar concrete acties en besluiten, zónder lange analyses en rapportages.


Tot jouw verantwoordelijkheden behoren het zelfstandig uitvoeren van kleine en middelgrote projecten bij toonaangevende, vaak wereldwijd opererende klanten. Daarnaast begeleidt je junior consultants in het traject. Onder jouw verantwoordelijkheid valt ook het begeleiden van het salestraject met de klant. Vaak doe je dit in teamverband. Daarnaast leid je strategiesessies en coach je het management van de klant. In dit proces breng je leiders en hun organisaties in contact met waar ze écht in geloven en trots op willen zijn. Zo maak jij direct impact. Dit vereist nauwe betrokkenheid en het opbouwen van een oprechte verbinding met de klant. Je werkt altijd in teamverband en in nauwe samenwerking met een senior consultant of partner.


De werkzaamheden worden afwisselend vanuit kantoor, huis of een externe locatie uitgevoerd. Je neemt regelmatig deel aan een off-site events met klanten. Deze zijn vaak meerdaags, zowel in Nederland als (weer steeds vaker) in het buitenland.


Jouw ontwikkeling


Bij Bolster houden we onszelf graag scherp, fris en fit. We geloven in mensen die dichtbij zichzelf blijven, vanuit een stevige persoonlijke basis het echte gesprek aangaan.


Onze unieke aanpak: SEEING® is ontwikkeld door Bolster, in co-creatie met Harvard Business School. In onze eigen opleiding ontwikkel je direct een basis voor je eigen leiderschap, maar ook in de aanpak met de klant.


Waar wij in geloven is dat werken met SEEING® leidt focus, verbinding en concrete realisatie.

 

Wat breng je mee


Je hebt een sterk verlangen om zowel professioneel als persoonlijk te willen groeien in het consulting vak. Je hebt de drive om een klant echt verder te helpen. Naast consulting heb je affiniteit met coaching en ben je in staat teamsessies te faciliteren. Je bent slim, doorziet snel complexe verbanden, je bent flexibel, in staat te schakelen op feedback en stelt prioriteiten. Je maakt snel verbinding met een ander.


Daarnaast beschik je over:


 • Een afgeronde WO opleiding
 • 3-6 jaar werkervaring binnen management, strategie of business consulting
 •  Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
 • Bereidheid om te reizen in zowel binnen- als buitenland

 

 

Wat bieden wij


 • Uitdagende opdrachten bij toonaangevende internationale klanten
 • Opleidingsprogramma
 • Persoonlijke coaching
 • Eigen verantwoordelijkheid en autonomie
 • Een marktconform salaris, aangevuld wordt met een bonus en budget voor droomrealisatie
 • Pensioenopbouw
 • Flexibel mobiliteits- / leasebudget
 • Leuk team en gezamenlijke activiteiten; offsite teamdagen, team training, strand sessies, barbecue of borrel in de stad!

 

Over Bolster


Wij zijn Bolster. Wij geloven dat lef alles kan veranderen. Als snelgroeiende boetiek consultancy helpen wij onze klanten door ons als team in te zetten met een aanpak die leidt tot concreet resultaat. Toonaangevende organisaties werken graag met ons samen vanwege onze unieke aanpak in management consulting. Dit doen wij door de integratie van strategie en leiderschap. De inhoudelijke expertise is bij de klant aanwezig, wij helpen hen deze superscherp en haarfijn realistisch te maken. Vanuit persoonlijk leiderschap verbinden wij leiders aan de strategie en creëren wij ownership en commitment om écht uit te voeren.

Solliciteren

Tags: amsterdamconsultancyconsultinghaarlemleiderschapstrainermanagement consultantrandstadstrategiestrategy